top of page

Galeria Fotogràfica.

Aquí us hi deixem un recull.

Imatges representatives del Clan Hávamál.

Diverses imatges representatives del Clan Hávamál i de tots els seus membres així com d'activitats i treballs realitzats per aquests.

Aparició en els Medis.


Aquest es un recull de les aparicions del Clan Hávamál en els medis de comunicació.

Algunes de les fotografies son de participacions en events de recreació medieval, rodatges en els que ens hi hem vist implicats i d'altres projectes.

Clan Hávamál al Festival de Wolin.


El festival de recreació més important i de major magnitud del poble Viking es realitza cada any, a principis d'Agost, a l'illa de Wolin (Polonia).

Per al Clan Hávamál aquest festival, i tota la gent que hi participa, ha sigut lsempre la més gran font d'inspiració tant a l'hora de confeccionar les nostres vestimentes, com a la de reconstruir el material per al nostre campament.

Ens ha sigut impossible assistir-hi com a grup compacte però quedem més que satisfets per la 1a presa de contacte amb l'event i amb el seu grup de més prestigi: els "Jomsvikings".

Rodatge amb Buenafuente.


Una experiència única, sense lloc a dubtes. El fet de poder participar com a figurants en un esketch de la producció del Terrat es una cosa que, de segur, perdurarà per sempre a la nostre memòria. Poder parlar amb tot l'equip tècnic i els famosos actors donant a conèixer el nostre treball va ser impressionant. A remarcar el “lleig” que el Terrat va fer als nostres invitats que tenien que participar també a la figuració.

"Buenas noches y Buenafuente" 09-05-2012

Col·laboracions acadèmiques 

Imatges de les activitats divulgatives centrades dins de l'àmbit del món acadèmic. Les col·laboracions amb universitats i museus.

bottom of page